Mascha Mos
Psychiater

Mascha Mos is als psychiater werkzaam bij Altrecht bij de afdeling Deeltijd Schematherapie en bij de afdeling Voortgezette Klinische Behandeling.

Daarnaast is ze binnen Altrecht aangesteld als Lead Expert om euthanasiewensen/-verzoeken van patiënten, die in behandeling zijn binnen Altrecht, in behandeling te nemen binnen de organisatie. In deze rol ziet ze patiënten met een
euthanasiewens voor een verkennend gesprek, doet ze consultaties voor collega’s, second opinions, euthanasietrajecten en begeleid ze collega’s bij het zelf doen van euthanasietrajecten.

Mascha over haar doelen als bestuurslid van Thanet:
“Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan inregelen en normaliseren van het in behandeling nemen van euthanasietrajecten binnen de GGZ. Hiervoor denk ik zeker dat praktisch-theoretische kennisvergroting belangrijk is, maar ook het gesprek aangaan over hoe behandelaren staan ten aanzien van de dood en het lijden van hun patiënten en alle dilemma’s die euthanasietrajecten met zich meebrengen. Als bestuurslid van Thanet met de portefeuille communicatie zal ik mij gaan richten op verbinding tussen GGZ instellingen op het gebied van euthanasie.”

Andere stuurgroepleden

Robert Meijburg
Verpleegkundig specialist
Rosalie Pronk
Ethicus en onderzoeker
Koos de Boed
Ervaringsdeskundige suïcidaliteit
Jeroen
Ervaringsdeskundig nabestaande
Elmer Kloppenburg
Ervaringsdeskundige
Heleen Weber
Ervaringsdeskundig nabestaande
Opmerking
Opmerking
Hoe zou je deze pagina willen beoordelen?
Heb je een opbouwende opmerking?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je mogen opnemen over je feedback
Terug
Inzenden
Bedankt voor het achterlaten van je opmerking!